huisstijl management

Huisstijlmanagement: uw visuele uitstraling bewaken en borgen

Na de invoering van uw huisstijl is het raadzaam om de kwaliteit ervan te borgen en de naleving van de huisstijlrichtlijnen te bewaken. Bij het bewaken van huisstijlen gaat het om precisie en kwaliteit. Het creëren van eenheid in uitstraling, zodat er een herkenbaar beeld ontstaat. En – nog belangrijker – zorgen dat dit beeld gehandhaafd blijft.
 

Huisstijlmanagement door AppeltjeZ

AppeltjeZ kan het onderhoud van uw huisstijl van A tot Z voor u verzorgen. Wij spreken de huisstijl met u door en zorgen voor optimale bewaking van kleur, vorm en inhoud, zodat al uw huisstijl­dragers op elkaar zijn afgestemd. Maar ons huisstijl­management gaat verder dan vormgeving alleen; kosten­beheersing en praktische uitvoering zijn minstens zo belangrijk. Daarom bieden wij diverse oplossingen voor het eenvoudig beheren en onderhouden van uw huisstijl.

 • Huisstijlhandboek
  Om uzelf, uw medewerkers en externe partners houvast te geven bij het toepassen van uw huisstijl, kunnen de richtlijnen van uw huisstijl worden vastgelegd in een huisstijlhandboek. Dat kan in fysieke vorm, maar ook via een online huisstijlwijzer (website).
 • Huisstijltraining
  Een consequent gebruik van uw huisstijl (door medewerkers) begint met uitleggen hoe de huisstijl in elkaar zit. Te denken valt aan trainingen waarin uw huisstijl praktisch wordt toegelicht.
 • Huisstijlautomatisering
  Huisstijlautomatisering zorgt ervoor dat het toepassen van huisstijlregels eenvoudig en foutloos plaatsvindt. Denk bijvoorbeeld aan Microsoft Office-sjablonen waarin lettertypes en lay-out automatisch zijn vastgelegd. Daarnaast kunnen hulpmiddelen als een beeld-/mediabank of bestel- en opmaaktools worden vormgegeven en opgezet.
 • Huisstijlcoördinatie
  Als huisstijlcoördinator voeren wij de regie in de ontwikkeling en implementatie van uw huisstijl, bewaken we de uitstraling van al uw huisstijlmiddelen en zijn we hét aanspreekpunt voor vragen over huisstijl(toepassingen). We vertolken de rol van regisseur vanuit Son en Breugel, maar ook op locatie.
   

Kies voor huisstijlmanagement van AppeltjeZ

AppeltjeZ is gespecialiseerd in het beheer en onderhoud van huisstijlen. Als huisstijlmanager begeleiden wij uw hele huisstijlproces van ­A tot Z: van de ontwikkeling tot en met de evaluatie en het onderhoud. Alles wordt geregeld, van het ontwerp tot de daadwerkelijke uitvoering. Op deze manier heeft u er geen omkijken meer naar. En bent u verzekerd van een blijvend optimale uitstraling.
 

Daarom kiest u voor huisstijlmanagement van AppeltjeZ

 • optimale waarborging van uw visuele uitstaling;
 • één aanspreekpunt voor advies, planning, begeleiding, uitvoering en levering;
 • coördinatie vanuit ons kantoor in Son en Breugel óf op locatie;
 • ontzorgend, tijdbesparend en kostenbesparend.


Wij denken graag met u mee over uw huisstijlmanagement. Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan meteen contact met ons op. Wij antwoorden altijd binnen één werkdag.