huisstijl ontwerp

Huisstijlontwerp: uw identiteit in beeld brengen

Bij het ontwerpen van een huisstijl wordt de identiteit van uw organisatie vertaald naar beeld. Uw huisstijl is de eerste kennismaking van toekomstige klanten en opdrachtgevers met u als organisatie. Een goed huisstijlontwerp is daarom onmisbaar. Het laat in één oogopslag zien waar u voor staat en is vaak doorslaggevend voor het verdere contact.
 

Huisstijlontwerp door AppeltjeZ

Wij ontwerpen niet zomaar een logootje, maar bedenken een compleet huisstijlconcept. Samen met u halen we uw organisatie-DNA naar boven. En zoeken we naar uw unieke verhaal. Vervolgens zetten we een mix van ervaring, creativiteit en denkkracht in om dit verhaal om te zetten in een passend huisstijlontwerp. Een samenhangende huisstijl, volledig gebaseerd op úw kernwaarden en organisatiedoelstellingen. Herkenbaar voor uw organisatie en klaar voor de toekomst.

Wat kunt u concreet van ons verwachten?

  • advies en ondersteuning bij het in kaart brengen van uw uitgangspunten;
  • ontwerp van de huisstijl (één voorstel) – uitgewerkt in enkele huisstijldragers;
  • heldere onderbouwing van ons huisstijlontwerp;
  • presentatie op locatie;
  • ruimte voor aanpassingen en feedback.
     

Uw huisstijl laten ontwerpen door AppeltjeZ

AppeltjeZ beschikt over jarenlange ervaring in het ontwerpen van huisstijlen. Wij verstaan de kunst om een huisstijl te ontwerpen die in één oogopslag duidelijk maakt waar uw organisatie voor staat. Een huisstijl met aantrekkingskracht én zeggingskracht. Verrassend, doeltreffend en goed doordacht. Want mooie plaatjes maken kan iedereen. Een verhaal vertellen daarentegen is een specialiteit.

Huisstijlontwerpen van AppeltjeZ

  • raken de essentie van uw organisatie;
  • zijn herkenbaar, doeltreffend en verrassend;
  • vormen de perfecte basis voor uw toekomstige communicatie.


Wij denken graag met u mee over een nieuw huisstijlontwerp. Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan meteen contact met ons op. Wij antwoorden altijd binnen één werkdag.